Nazaj na seznam vseh muc

Predstavitev:

Muca Tinka je prav posebna muca. Kot mladička je dobila dom, vendar so jo po devetih letih vrnili v zavetišče. Izguba družine, v kateri je preživela devet let, jo je hudo prizadela. Zelo je žalovala in tudi zbolela. Zdaj je veliko bolje, še vedno pa je potrebno paziti na njeno prehrano. Težko se privaja na sobivanje z drugimi živalmi, vendar tudi tu napreduje. Ljudi obožuje, ves čas bi se nastavljala božanju in bucanju. Pride tudi v naročje. Je mirna muca, ki bo dobroto svojemu človeku tisočkat povrnila. Če se odločite posvojiti jo, vam ne bo žal.

Tinka je postala res lepa in krepka muca. Zelo igriva, zelo ima rada ljudi, prijazna mačja ali pasja družba prav tako ni noben problem. Ob pravilni prehrani z dodatkom probiotika nima nobenih zdravstvenih težav. Bila bi lahko nekomu odlična družba, prijateljica, zaupnica. Vendar zaenkrat ostaja prezrta in potencialni posvojitelji se takoj ustrašijo ob omembi dietne hrane. Že res, da je ta malo dražja, vendar Tinka poje zelo malo, morda četrtino tistega, kar poje mladič.

Oddana v zavetišče v januarju 2018.

Kontakt:

Če ste zainteresirani za posvojitev, izpolnite posvojitveni vprašalnik in bomo mi kontaktirali vas.

Posvojitev na daljavo:

Muca je je na voljo za posvojitev na daljavo. Njeno zgodbo si lahko preberete tukaj. Prek te povezave lahko dostopate tudi do spletnega obrazca, s katerim jo lahko posvojite na daljavo. Preberite si več o projektu Mačji boter .

Osnovni podatki

Spol: samička

Starost: 10 let in 10 mesecev

Datum sprejema: 13. 3. 2019

Veterinarski status
Opravljeni posegi
Sterilizacija / kastracija
Čipiranje
Cepljenje
Razparazitenje

Zdravstveno stanje:
FeLV
FIV