Mačji boter

[Pojdi na macjiboter.si]

Mačji boter je program donacij Mačje hiše, ki omogoča posvojitve muck na daljavo. Namenjen je vsem tistim, ki nam želite pomagati pri oskrbi nekoč brezdomnih muck. Gre za obliko donacije, ki donatorja poveže z določenim mucem ali skupino mucev in mu hkrati omogoča boljši vpogled v to, za kaj je bil porabljen njegov prispevek

V projekt Mačji boter so vključeni predvsem tisti mucki, ki iz različnih vzrokov dalj časa iščejo svoj dom. S pomočjo mačjih botrov jim v skrbništvu ves čas bivanja nudimo kvalitetno hrano, veterinarsko oskrbo in vse, kar potrebujejo za srečno mačje življenje. Tudi skrb, ljubezen, neprespane noči, solze, ko je hudo, in radost, ko gre na bolje.

Mačji boter postanete z izpolnitvijo Dogovora o posvojitvi na daljavo, s čemer se zavežete k rednim mesečnim prispevkom. Za enostavnejše plačevanje vam lahko hitro in enostavno uredimo plačevanje z direktnimi bremenitvami (bivši trajniki). Za več informacij o plačevanju nas kontaktirajte na boter@macjahisa.si.

Lahko postanete tudi boter meseca in z nakazilom 10€ muckam pomagate samo izbrani mesec. Obe vrsti pomoči sta več kot dobrodošli in potrebni.

Botrstvo lahko tudi podarite in z njim razveselite obdarovanca ter hkrati v njegovem imenu prispevate k boljšem življenju muc. Pri tem vam ponujamo več različnih možnosti in upamo, da boste med njimi našli tisto pravo ustrezno darilo, s katerim boste osrečili obdarovanca in naše mačje varovance.

Hvala za vso pomoč, muce jo resnično potrebujejo!